Rendelés menete


Milyen adatok kellenek hozzá, mennyibe fog kerülni, mikorra érkezik meg, mi van, ha nem tetszik, kell-e előleget fizetnem... stb.

A rendelés, tervezés közös munka. Át kell gondolnod, mit szeretnél. Persze segítek, ötletet, tanácsot adok, azt is megmondom, ha valami nem kivitelezhető vagy túlságosan bonyolult, munkaigényes stb. Mára már rengeteg fotó van feltöltve ide az oldalra, Meskára, Pinterestre, Instára ill. a Facebookra. (Beárazott termékeimet a Meskán találod, ill. áristát itt az oldalon.) Ha átnézed őket, biztosan kialakul benned is, hogy nagyjából mit is szeretnél. 

Első körben kiszámolom neked a pontos árat. Ha konkrét személyeket kell megformázni, akkor kell a magasság vagy gyerekeknél az életkor. ( Kérlek jelezd még azt is, ha szemüveges vagy göndör haj van a családban.)

Ez alapján én "beméretezem" a figurákat és máris küldöm neked a kalkulációt. Ehhez már csak a postaköltség jön hozzá, más költséggel nem kell számolnod. (A postázás módjáról is találsz segítséget itt az oldalon.) Azt is meg tudom mondani, hogy kb. mikorra tudom elkészíteni. (Általában azt jelzem, mikorra tudom beírni a naptáramba, onnantól általában néhány nap még, amíg elkészül.) A végső határidőt érdemes jelezni... 🙄

Következő lépésben már pontosabb adatok kellenek, nagyjából bármi és minden, amit az illetőről tudni lehet: hajszín, frizura, testalkat, jellemző színek, stílus stb. Fénykép nagyon sokat segít. Ha családról van szó, igyekszem a színeket egymáshoz is harmonizálni, ill. figyelembe veszem, hogy hová kerül majd a függő. Sokat segít, ha ezeket átgondolod.

Ha nem is konkrét személyről van szó, a tündérkéd, angyalkád stb. ruháját, frizuráját ugyanúgy magad összeállíthatod. Így lesz igazán egyedi, Neked készült. Vagy éppenséggel annak, akit meglepnél vele.

Ha készen van a termék, átküldöm a fotóját. Fizetned is csak ekkor kell, ha tetszik. 😄 Megadom az utaláshoz szükséges adatokat, ahová a termék árát a postaköltséggel küldeni tudod. (Remélhetőleg addigra átrágtad már magad a postázási módokon.... 😀A szükséges adatokat ne felejtsd el megadni.)

És már postázom is! 📬

Eszti